top of page
Forsidebilde.jpg

5,4 gram kjøttdeig

KUNSTHØGSKOLEN I OSLO

Hvor mye areal kreves for å produsere kjøtt i forhold til grønnsaker og frukt? 

Jeg har tatt utgangspunkt i rapporten ”Arealkrevende nordmenn” utgitt av Framtiden i våre Hender (rapport nr. 3/2011 av John Hille og Mekonnen Germiso). Ved bruk av tallene i rapporten har jeg regnet ut forholdene mellom arealet som kreves for å dyrke kjøtt i motsetning til grønnsaker. Videre har jeg visualisert forskjellene med fotografier og infografikk. 

INFOGRAFIKK/TRYKKET BOK
02_5gkjottdeig-bok-02.jpg
02_5gkjottdeig-bok-3.jpg
02_5gkjottdeig-bok-4.jpg
02_5gkjottdeig-bok-5.jpg
02_5gkjottdeig-bok-6.jpg
02_5gkjottdeig-bok-7.jpg
02_5gkjottdeig-bok-8.jpg
02_5gkjottdeig-bok-9.jpg
02_5gkjottdeig-bok-10.jpg
02_5gkjottdeig-bok-11.jpg
02_5gkjottdeig-bok-12.jpg
02_5gkjottdeig-bok-13.jpg
02_5gkjottdeig-bok-14.jpg
02_5gkjottdeig-bok-15.jpg
02_5gkjottdeig-bok-16.jpg
02_5gkjottdeig-bok-17.jpg
02_5gkjottdeig-bok-18.jpg
02_5gkjottdeig-bok-19.jpg
02_5gkjottdeig-bok-20.jpg
02_5gkjottdeig-bok-21.jpg
02_5gkjottdeig-bok-22.jpg
02_5gkjottdeig-bok-23.jpg
02_5gkjottdeig-bok-24.jpg
02_5gkjottdeig-bok-25.jpg
bottom of page